ECHIPAMENTE PROFESIONALE pentru piscine  ASTRALPOOL SPANIA
AstralPool este o firma multinationala cu sediul īn Spania, a carei activitate īncepe īn anul 1969. Pāna īn prezent a devenit firma determinanta a pietei pentru tehnica de piscine, este recunoscuta si raspāndita īn ramura de profil din toata lumea.
Majoritatea firmelor care construiesc piscine, se ocupa cu tehnica de piscine si trateaza apa s-au īntālnit cu produsele AstralPool si pot confirma ca datorita gamei largi, a produselor de īnalta calitate, raportului excelent calitate-pret, AstralPool este liderul mondial īn tehnica de piscine.

Accesorii obligatorii si optionale pentru piscine de la ASTRALPOOL Spania

Modul de grătar flexibil

Skimmer

Diuza de admisie

Diuza de admisie pentru podea

Pompe de aspirare

Furtun pentru curăţarea pardoselii

Set de īntreţinere

 Filtre

Sifoane de pardoseală

Lampă subacvatică

Cutie de joncţiune

Sistem de curăţare manuală FLAT

Schimbător de căldură

Substanţe pentru tratarea apei

PAGINA PRECEDENTA
PAGINA URMATOARE

Sistem automat de tratare a apei

Accesorii obligatorii: 1. Grupul de filtrare, cu 4,5 sau 6 poziţii care asigură: umplerea şi golirea piscinei / amorsarea pompei de filtrare şi recilrculare / filtrarea apei / recircularea apei şi dozarea substanţelor pentru purificare / spălarea filtrelor şi a instalaţiei / adaptarea aspiratorului pentru spălarea piscinei; 2. Skimmerul pentru preluarea prea plinului de apă, a impurităţilor superficiale şi dozarea substanţelor de tratare a apei; 3. Gura de aspiraţie şi refulare; 4. Instalaţia electrică pentru alimentarea pompei, a proiectoarelor şi a altor accesorii; 5. Racorduri la instalaţia exterioară de apă, canal şi energie electrică; 6. Cămin prefabricat cu capac de acces şi vizitare a grupului de filtrare şi comandă.

Proiector subacvatic 300W

Filtru cantabric

Conducte de perete

Tester pentru PH apa  piscina

Clor rapid pentru apa  piscina

Substante PH apa piscina

Panou comanda

pa_24

Pompa amorsanta

fundal_layoutcopyright copy

 

sigla_idealcover3

Acoperisuri pentru piscine

 

© Copyright Pacificstore® - 2016